Awards

De SponsorRingen

De SponsorRingen worden in diverse categorieën jaarlijks uitgereikt

Categorie

Categorie

Sponsorcase Sport

In deze categorie kunnen partnershipcases en campagnes worden ingediend van bedrijven met onder andere sportorganisaties, sportcompetities, sportevenementen, sportbonden en individuele sporters.

Inschrijven

Sponsorcase Cultuur & Entertainment

Dien in deze categorie partnershipcases en campagnes in op het gebied van klassieke- en populaire muziek, culturele festivals (film, muziek, theater), podiumkunsten, culturele producties, musicals, artiesten en musici, beeldende kunst, musea, orkesten, tournees, culturele- en entertainmentprijzen.

Inschrijven

Sponsorcase Media

Partnershipcases en campagnes van bedrijven met tv- en radioprogramma’s en -producties, onderdelen van tv- en radioprogramma’s, producties die bedoeld zijn voor distributie via social media kanalen zoals YouTube, Instagram en Facebook vallen onder deze categorie.

Inschrijven

Sponsorcase Maatschappij

Hieronder vallen partnershipcases en campagnes van bedrijven met NGO’s, maatschappelijke projecten, corporate social responsibility, campagnes en samenwerkingen op het gebied van educatie, natuur & milieu, gezondheid & welzijn, ontwikkelingshulp en op sociaal-maatschappelijk gebied.

Inschrijven

Specialisme Creativiteit

Een creatieve invulling van je sponsorship betaalt zich vaak terug in effectiviteit en daarmee resultaat. Maar weet jouw creativiteit ook onze jury te bekoren? Zend vooral in als het sponsorship zelf of de activatie ervan origineel en onderscheidend is!

Inschrijven

Specialisme Innovatie

Heb jij de nieuwste technologische ontwikkelingen of platformen gebruikt om je sponsorship naar een hoger level te brengen? Zend dan in en pak die ring!

Inschrijven

Specialisme Sponsorplatform

Rechtenhouders of gesponsorden waar sponsoring ingevuld wordt als partnership en daarmee in staat is om waarde te creëren voor beide partijen. Wij zien dit graag en willen dit belonen!

Inschrijven

Smart Budget case

‘Big’ is niet altijd ‘better’. Heb je met een bescheiden budget van minder dan 100.000,- je doel bereikt. Maak anderen jaloers met je case en shine met een gouden SponsorRing.

Inschrijven

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen in 2021?