Inschrijving Online Awardshow open!

Op maandag 1 maart vindt de Online Awardshow van de SponsorRingen plaats. Helaas geen grote live show met een spetterende act, alle winnaars op het podium en een heerlijk diner zoals voorgaande jaren. Wel een kort & krachtig online event in aanwezigheid van vele vakgenoten, waarbij de genomineerden in beeld komen en de winnaars van de diverse SponsorRingen bekend worden gemaakt. Alles in een uur tijd (van 16.00 – 17.00 uur), onder deskundige leiding van Shelly Sterk. Bekijk hier alle informatie.

Imre van Leeuwen

Het is voor het eerst dat de uitreiking zonder publiek plaatsvindt. ‘We hebben zo lang mogelijk gewacht, om toch te bekijken of een hybride of live bijeenkomst, op enige manier, tot de mogelijkheden zou kunnen behoren. Het evenement nog verder voor ons uit schuiven is geen optie meer, dus hebben we moeten besluiten om het 100% online te organiseren. We proberen, met respect voor alle winnaars, de show in een zo kort mogelijk tijdbestek en zo dynamisch mogelijk neer te zetten. Ook een interessante inhoudelijke component ontbreekt daarbij niet’, aldus Imre van Leeuwen, voorzitter van de stichting SponsorRingen.

Deelname aan de Online Awardshow is gratis. Belangstellenden kunnen zich nu inschrijven en krijgen dan de speciale uitgave van Sponsorreport over deze bijzondere editie van de SponsorRingen (met informatie over de genomineerden en winnaars) automatisch toegestuurd. 

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen?