Inschrijving sponsorcases nu geopend!

Vanaf 9 november kun je je sponsorcase inschrijven voor de SponsorRingen

Corona heeft ook gevolgen voor de SponsorRingen. In plaats van de jaarlijkse Awardshow in november organiseert Stichting SponsorRingen een virtuele Awardshow begin februari 2021. Om dat te kunnen doen zijn natuurlijk sponsorcases nodig. Mooie, leuke, grote, kleine, creatieve en innovatieve sponsorcases uit de periode van 1 september 2019 tot en met 31 oktober 2020. 

En daarom laten we je nu weten dat je jouw case kunt inschrijven! Op de vernieuwde website (link naar www.sponsorringen.nl) vind je alle informatie. Naast de vier bestaande categorieën voor sponsorcases (Sport, Cultuur & Entertainment, Maatschappij en Media) kun je sponsorcase nu ook indienen voor één of meerdere specialismen, te weten Creativiteit, Innovatie, PR-inhaker, business case en sponsorplatform. Bij de specialismen is meedingen eenvoudiger omdat je slechts twee vragen ter motivatie hoeft in te vullen. Bij de sponsorcases maak je als genomineerde kans op Goud, Zilver of Brons. Bij de specialismen wordt alleen Goud uitgereikt. 

De door het werkveld ingediende cases worden in eerste instantie beoordeeld door de vakjury. Hieruit komt een shortlist met drie genomineerden. Alle cases met een beoordeling van 7.0 en hoger worden ook door de hoofdjury mede beoordeeld. De finale afstemming vindt plaats na de presentaties van de Sponsorcases in overleg met de vakjuryvoorzitters. Bij de specialismen vinden er geen presentaties van de cases plaats en wordt de winnaar bepaald door de vakjury(voorzitter) in overleg met de hoofdjury.

Het winnen van een SponsorRing betekent de erkenning van je vakgenoten voor een geslaagde sponsoring. Wil jij je in het rijtje van diverse illustere voorgangers scharen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in (link naar inschrijfformulier). Inschrijven al mogelijk vanaf € 150,- ex btw (voor één specialisme). Medio januari hoor je of je tot de genomineerden behoort. 

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen?