Vanaf medio september inschrijven voor SponsorRingen 2021

Na een bijzondere editie van de SponsorRingen in 2020 zijn we blij aan te kondigen dat inschrijven van cases voor 2021 na de zomer mogelijk is. Medio september gaat de inschrijving open! Heb jij of je heeft je klant een mooie, leuke, grote, kleine, creatieve en innovatieve sponsorcase uit de periode van 1 november 2020 – 1 september 2021 dan is dit het moment om te overwegen deze in te schrijven. 

Je kunt je case indienen voor één van de vier categorieën voor sponsorcases (Sport, Cultuur & Entertainment, Maatschappij en Media) of voor één of meerdere specialismen, te weten Creativiteit, Innovatie, PR-inhaker, business case en sponsorplatform.

De door het werkveld ingediende cases worden in eerste instantie beoordeeld door de vakjury. Hieruit komt een shortlist met drie genomineerden. De finale afstemming vindt plaats na de presentaties van de Sponsorcases in overleg met de vakjuryvoorzitters. Bij de specialismen vinden er geen presentaties van de cases plaats en wordt de winnaar bepaald door de vakjury(voorzitter) in overleg met de hoofdjury.

Het winnen van een SponsorRing betekent de erkenning van je vakgenoten voor een geslaagde sponsoring. Bekijk hier de redenen om mee te doen en bedenk alvast welke case je zou willen indienen. Ook kun je de online Awardshow met alle winnaars van editie 2020 terugkijken.

De voorlopige planning van het gehele proces staat ook op deze site.

Bij de twintigste editie van de SponsorRingen is op maandag 25 november 2019 in Amsterdam een recordaantal van twintig sponsorprijzen uitgereikt. Jumbo-topman Frits van Eerd is verkozen tot Sponsorpersonality van het Jaar. Het goud in de categorie Lang Lopende Sponsorships ging naar het Tata Steel Chess Tournament.

Er werden in totaal twintig gouden, zilveren en bronzen SponsorRingen uitgereikt in de categorieën Entertainment & Events, Maatschappij, Kunst & Cultuur, Sport, Gesponsorde, Smart Budget en Lang Lopende Sponsorships. Bekijk hier de aftermovie van de uitreiking van 2019 en zie & hoor op welke wijze de belangrijkste vakprijzen voor sponsoring worden ontvangen. 

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen in 2021?