Meedoen

Waarom meedoen

De belangrijkste redenen

Erkenning van kwaliteit van sponsoring

Door het inschrijven van een sponsorcase voor één van de SponsorRingen weet je dat de kwaliteit van jouw case onder de loep wordt genomen. Deskundige vakgenoten vellen hun oordeel hierover.

Onderscheidend
vermogen

Je bent voortdurend bezig met de kwaliteit van je product en dienstverlening en met het inschrijven voor een SponsorRing / SpecialismeRing geef je dit signaal af. Een nominatie of het winnen van deze vakprijs maakt je onderscheidend.

Hoe zend ik mijn case in?

De inschrijfprocedure in drie stappen

Stap 1: Schrijf je in

Je kunt per case inschrijven voor:

Eén categorie (kosten € 325,- per inzending), eventueel aangevuld met een inschrijving voor 1 specialisme. Of je schrijft in voor 1 of 2 specialismen. In het inschrijfformulier kun je je keuze gemakkelijk aangeven en op basis van je keuze wordt ook het bedrag van inzending bepaald.
Per specialisme vul je in het formulier twee motivatievragen in. Voor inzending voor een Sponsorcase Categorie vragen we je een uitgebreider formulier in te vullen.

Stap 2

Je ontvangt de bevestiging van je inschrijving per e-mail, evenals de factuur op basis van je inschrijving. Voor de motivatie van een Sponsorcase in één van de vier Categorieën krijg je rond 12 december een link, zodat je kunt inloggen op het digitale systeem om de uitgebreide motivatie in te vullen.

Stap 3

Vul het uitgebreide motivatieformulier in voor 1 februari 2023 en zorg voor het uploaden van alle gevraagde informatie.

Voor iedere categorie sponsorcases en specialismen is een vakjury samengesteld. De door het werkveld ingediende cases worden beoordeeld door de vakjury van de desbetreffende sponsorcase of het specialisme. Hieruit komt bij de sponsorcases een shortlist drie van cases die door gaan naar de volgende ronde.

De hoofdjury en voorzitter van de vakjury besluiten in een gezamenlijk overleg of er SponsorRingen worden uitgekeerd aan de cases van de shortlist en de kleur van de eventuele ring. De hoofdjury heeft ten allen tijde de beslissende stem. De hoofdjury behoudt zich derhalve het recht voor om in een bepaalde categorie geen SponsorRing uit te reiken, bijvoorbeeld als er sprake is van te weinig inzendingen, te weinig inzendingen van voldoende kwaliteit of als is ingediend voor de verkeerde categorie.

De vertegenwoordigers van de cases van de shortlist van de vier categorieën sponsorcases zijn verplicht hun ingediende case voor de jury te presenteren. De finale afstemming vindt plaats na de presentaties door de hoofdjury inclusief de desbetreffende vakjuryvoorzitter.

Bij de specialismen vinden er geen presentaties plaats en wordt de eventuele winnaar per thema bepaald door de vakjury. De vakjury behoudt zich het recht voor om in een bepaalde categorie geen SpecialismeRing uit te reiken, bijvoorbeeld als er sprake is van te weinig inzendingen, te weinig inzendingen van voldoende kwaliteit of als is ingediend voor de verkeerde categorie.

Tips voor het inzenden van je case

Laat je case opvallen

Goede beschrijving

Formuleer je beschrijving zo helder en duidelijk mogelijk. Je hebt bij elke motivatievraag een beperkt aantal woorden dus denk goed na welke bewoordingen je case zo goed mogelijk omschrijven.

Denk als de jury

Hou in gedachten dat jouw case wordt beoordeeld door experts uit het vakgebied. Zij lopen qua kennis en ontwikkeling voorop en weten als geen ander waar scherp op te zijn.

Goede visuals

Beelden zeggen soms meer dan woorden! Bij je motivering voor een sponsorcase heb je de mogelijkheid de link naar een korte video en/of moodboard toe te voegen. Gebruik deze alleen als je overtuigd bent van de kwaliteit.

Laat lef zien

Een beetje bravoure is sponsorprofessionals niet vreemd! Vandaar dat het bestuur en de jury je vragen wat lef te tonen.

Belangrijke data

Zet ze in je agenda

1 november 2022

Start inschrijving

1 februari 2023

Sluiting inschrijving en motivatie

1 februari - 5 maart 2023

Beoordeling door de diverse vakjury’s en hoofdjury

8 maart 2023

Indieners horen of hun case op de shortlist van de vakjury staat en of zij hun case aan de hoofdjury mogen presenteren (sponsorcases). Inzendingen van specialismen horen pas op de live awardshow in juni 2022 of hun case een SpecialismeRing wint.

15 maart 2023

Presentatie cases shortlist aan hoofdjury

Juni 2023

Avondvullende awardshow in Amsterdam

Veelgestelde vragen

Voor verdere vragen omtrend de sponsorringen verwijzen we je naar onze faq

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.