sponsorringen

Wat zijn de SponsorRingen?

Beste sponsorcases ontvangen vakprijs

Categorie

Categorie

Unieke vakprijs

De SponsorRing / SpecialismeRing (voor het eerst uitgereikt in 2001) is een prijs die jaarlijks wordt toegekend en die bedoeld is als erkenning voor geslaagde sponsoring in Nederland. De SponsorRing / SpecialismeRing is een vakprijs, waarvan de organisatie in handen is van de Stichting SponsorRingen. Ze beloont jaarlijks de beste sponsorcases en zet deze in de sportlights voor een bredere marketing- en communicatiedoelgroep.

Inschrijven

Sponsorcases

Sponsorcases kunnen worden ingediend voor vier categorieën, te weten Sport, Cultuur & Entertainment, Media en Maatschappij. Inzendingen maken kans op Goud, Zilver of Brons.

Inschrijven

Specialismen

Nieuw dit jaar zijn de specialismen die in vijf categorieën te verdelen zijn: creativiteit, innovatie, PR-inhaker, business case en sponsorplatform. Bij de specialismen wordt alleen de prijs Goud uitgereikt.

Inschrijven

Overige prijzen

Verder worden uitgereikt de SponsorRing / SpecialismeRing voor Langlopende Partnerships en de prijs voor de Sponsorpersonality van het Jaar.

Inschrijven

Missie SponsorRingen

De kracht van Sponsoring zichtbaar maken onder (toekomstige) marketing- en communicatieprofessionals om daarmee een bijdrage te leveren aan structurele groei van Sponsoring in Nederland.

ontmoet bestuur en jury’s

Drijvende kracht achter de organisatie van de SponsorRingen vormt het bestuur.  De inschrijvingen worden beoordeeld door deskundige vakjury’s (per sponsorcase en per specialisme) en de hoofdjury.

De uitreiking

SponsorRing Awards 2020

Sfeerimpressie

SponsorRing uitreiking 2021