Bestuur en jury’s SponsorRingen uitgebreid

Vorige week zijn de inschrijvingen voor inzending van aansprekende sponsorcases voor het winnen van een van de SponsorRingen van start gegaan en de eerste inschrijvingen zijn binnen! Nieuw dit jaar is een uitbreiding van de categorieën met verschillende specialismen. Om het juryproces van deze specialismen in goed banen te leiden, is het aantal Juryvoorzitters met vijf experts vergroot en het bestuur met de komst van Ruud de Langen versterkt. 

Sponsoring is steeds minder een ‘stand alone’ activiteit in de marketingmix en steeds vaker een geïntegreerd onderdeel. Sponsorspecialisten werken meer en meer in samengestelde teams om het maximale effect met elkaar te bereiken. Om die verbindingen uit te praktijk ook in de beoordeling tot uitdrukking te laten komen, zijn onder aansturing van nieuwe vakjuryvoorzitters, de volgende Specialismen opgezet:

– Creativiteit (Jordi van de Bovenkamp, MediaMonks)

– Innovatie (Mariëlle Krouwel, PwC)

– PR-inhaker (Clarissa Slingerland, Miss Publicity)

– Business Case (Edgar de Beule, Markteffect)

– Sponsorplatform/voorheen Gesponsorde (Annette Reijersen van Buuren, CPNB)

Ruud de Langen (dentsu) treedt per 1 december toe tot het bestuur van de SponsorRingen. “Met de ervaring en contacten van Ruud in het brede media- en marketingveld, willen we werken aan de verdere integratie van de SponsorRingen met andere vakgebieden. Het verder laten aansluiten van sponsoring zien we immers als 1 van de hoofddoelstellingen voor de komende jaren. Met Ruud in ons midden verwachten we dit proces enorm te versnellen”, aldus Imre van Leeuwen, voorzitter van de stichting. Ruud de Langen; “Ik heb sponsoring leren kennen als effectieve communicatietool die ook nog eens miljoenen fans en liefhebbers in beweging brengt. Ik ga de uitdaging graag aan om met mijn netwerk de kracht van sponsoring als onderdeel van een totale consumer journey verder uit te dragen.”

Inschrijven voor een sponsorcase en/of specialisme doe je hier (link naar inschrijfformulier). 

 

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen?