Inschrijftermijn verlengd!

Je kunt jouw ultieme sponsorcase nu indienen tot en met maandag 22 november.

SponsorRingen heeft al de nodige inschrijvingen mogen ontvangen. We zijn blij met de mooie cases die zich tot op heden hebben gemeld! Tegelijkertijd ontvingen we vanuit diverse kanten de vraag om de termijn van inschrijving langer open te stellen en dat honoreren we graag. Je kunt nu tot en met maandag 22 november je mooiste, leukste, grootste, kleinste, creatiefste of innovatiefste case(s) inschrijven en zo kans maken op één van de ringen.

Bekijk snel de website (www.sponsorringen.nl) voor alle informatie. Naast de vier bestaande categorieën voor de sponsorcases (Sport, Cultuur & Entertainment, Maatschappij en Media) kun je project ook indienen voor één of meerdere specialismen, te weten Creativiteit, Innovatie, PR-inhaker, Business Case en Sponsorplatform en zo kans maken op een SpecialismeRing. Kijk goed welke categorie  voor jouw project van toepassing is!  

Het winnen van een SponsorRing of SpecialismeRing betekent de erkenning van je vakgenoten voor een geslaagde sponsoring. Het zorgt daarnaast voor onderscheidend vermogen én een boost voor je team en de samenwerking! Wil jij je in het rijtje van diverse illustere voorgangers scharen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in. De winnaars van de ringen worden bekend gemaakt tijdens de live Awardshow op maandag 7 februari 2022 te Amsterdam (vanaf 17.00 uur).

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen?