Vanaf 1 november je beste case(s) inschrijven voor de SponsorRingen editie 2022

We gaan weer van start. Na prachtige prijswinnaars van editie 2021 is het bestuur van de SponsorRingen benieuwd naar de beste sponsorcases van het jaar 2022. Al bijna 25 jaar worden deze prijzen toegekend aan de beste sponsorcases van Nederland en vormen zo een erkenning van het vakgebied voor een geslaagde sponsoring. Kies je beste case(s) uit de periode van 1 november 2021 tot en met 31 december 2022 en schrijf nu in!

Je kunt je case indienen voor:

  • één van de vier Sponsorcases Media, Maatschappij, Cultuur & Entertainment of Sport
  • en/of voor één van de vijf Specialismen Creativiteit, Innovatie, PR-inhaker, Businesscase en Sponsorplatform.


Inzenden van een case kan voor:

  • één sponsorcase;
    . één sponsorcase plus één specialisme;
  • één of twee specialismen.
    Alle inzendingen worden door deskundige vakjury’s gewogen op hun waarde en de voorbeeldfunctie voor dit boeiende vakgebied.

Met jouw sponsorcase in de spotlight staan? En benieuwd hoe de collega’s in het werkveld jouw case beoordelen? Bekijk snel de omschrijvingen van de diverse categorieën en doe een gooi naar zo’n prachtige ring. Je kunt vandaag al het inschrijfformulier invullen!

PS. Geen case om in te zenden dit jaar maar wel betrokken zijn bij de SponsorRingen? Je kunt dan Vriend worden en genieten van extra activiteiten en een gegarandeerde tafel bij de Awardshow. Heb je interesse, stuur ons dan een e-mail of bel met Kim van der Haar, projectleider SponsorRingen via 06-22 544 644. 

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen?