Werk jury’s zit er bijna op!

Inmiddels is de inschrijving voor de SponsorRingen gesloten. SponsorRingen is blij met het aantal en de kwaliteit van de ingezonden cases in dit jaar dat in het teken stond van corona en gebrek aan sportevemenenten. Op dit moment leggen de diverse jury’s de laatste hand aan hun beoordelingen en worden rond 19 januari de genomineerden geïnformeerd. 

Sponsorcases

Inzenders van een case voor één van de vier categorieën van de sponsorcases, dingen mee naar een Gouden, Zilveren of Bronzen SponsorRing. De genomineerden ontvangen rond 19 januari bericht over hun nominatie en worden uitgenodigd voor een korte online presentatie voor de hoofdjury op maandag 25 of donderdag 28 januari as. Daarna is het voor de genomineerden afwachten welke kleur SponsorRing zij gaan ontvangen tijdens de virtuele awardshow begin maart.  

Specialismen

De inzenders van een case voor één of meerdere specialismen houden we voor die vijf categorieën ook nog even in spanning. Bij de specialismen wordt namelijk niet gewerkt met genomineerden en een presentatie voor de hoofdjury. Per specialisme is er slechts één winnaar en die winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de virtuele awardshow. 

Meer informatie over exacte datum en tijd van de virtuele awardshow volgt op korte termijn. 

 

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen?