Special Award winnaar editie 2021 Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix dingt mee naar ESA Best of Europe Award

Bij editie 2021 van de SponsorRingen ontving Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix een speciale award. Omdat deze sponsorcase toonbeeld is van groot ondernemerschap en lef. Omdat een evenement van deze omvang en impact niet eerder vertoond is in Nederland. Een case die een nieuw uniek sponsormodel heeft gecreëerd, waarin is bewezen dat lokale en globale sponsors naast elkaar kunnen bewegen. 

En omdat de case hiermee een nieuwe norm heeft neergezet voor internationale F1-sponsoring, is deze door ESA uitgenodigd in te zenden voor de ESA Best of Europe Award. Onlangs werd bekend dat een onafhankelijk panel van Europese experts de case heeft genomineerd voor één van de meest prestigieuze prijzen van de ESA Awards. Bekijk hier alle genomineerden. 

ESA is de Europese Sponsorship organisatie met als missie het inspireren, verenigen en laten groeien van een gastvrije en diverse sponsorindustrie. ESA doet dit door middel van onderwijs, begeleiding, vertegenwoordiging, erkenning van excellentie en het delen van beste praktijken en prestaties. Het bereik van ESA omvat alle soorten sponsoractiviteiten, van sport, uitzendingen, onderwijs, liefdadigheid, kunst en cultuur tot milieu en de gemeenschap. Onder de leden bevinden zich sponsors, rechthebbenden, bureaus en adviseurs, professionele adviseurs en leveranciers.

Tijdens de Awardshow in Londen op 9 maart 2023 horen we of Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix inderdaad met een Gouden, Zilveren of Bronzen Award naar huis gaat. 

 

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen?