Termijn Inschrijving verlengd! Je kunt jouw ultieme sponsorcase nu indienen tot en met dinsdag 31 januari 2023

SponsorRingen heeft al de nodige inschrijvingen mogen ontvangen. We zijn blij met de mooie cases die zich tot op heden hebben gemeld! Vanwege de kerstvakantie en het feit dat iedereen nu pas weer opstart, verlengen we de termijn voor inschrijving. Je kunt nu tot en met dinsdag 31 januari  mooiste, leukste, grootste, kleinste, creatiefste of innovatiefste case(s) inschrijven en zo kans maken op één van de ringen.

Op deze website staat alle informatie. Je kunt per case inschrijven voor:

  • één sponsorcase categorie (kosten € 325,-)
  • één sponsorcase categorie plus één specialisme (kosten € 495,-)
  • één specialisme (kosten € 175,-)
  • twee specialismen (kosten € 350,-).

Er zijn 9 categorieën, dus er is er vast één die bij jouw case past. Naast de vier bestaande categorieën voor de sponsorcases (Sport, Cultuur & Entertainment, Maatschappij en Media) kun je project ook indienen voor één of meerdere specialismen, te weten Creativiteit, Innovatie, PR-inhaker, Business Case en Sponsorplatform en zo kans maken op een SpecialismeRing. Kijk goed welke categorie voor jouw project van toepassing is!   

Het winnen van een SponsorRing of SpecialismeRing is een erkenning van je vakgenoten voor een geslaagde sponsoring. Het zorgt voor onderscheidend vermogen én een boost voor je klant, je team en de samenwerking! Grijp dan nu je kans en schrijf je in (link naar inschrijfformulier). De winnaars van de ringen worden bekend gemaakt tijdens de live Awardshow in juni 2023.

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen?