Termijn Inschrijving verlengd! Je kunt je sponsorcase of je talent nu indienen tot en met zondag 4 februari 2024

SponsorRingen is blij met de mooie cases en talenten die zich tot op heden hebben gemeld! Graag bieden we de jury’s echter nog meer te kiezen en we verlengen om die reden de deadline voor inschrijven. Je kunt nu tot en met zondag 4 februari 2024 je mooiste, leukste, grootste, kleinste, creatiefste of innovatiefste case(s), of beste talent op het gebied van sponsoring binnen je organisatie,  inschrijven en zo kans maken op één van de felbegeerde SponsorRingen.

Op de website staat alle informatie. Er zijn negen categorieën voor cases en één voor Talent van het Jaar. Kies voor je case een uitgebreid te motiveren categorie (Sport, Cultuur, Entertainment, Maatschappij of Branded Content & Media Partnerships)  of dien je project in voor ‘beste gebruik van’ (Content, Creativiteit, ROI/Business Case of Data & Insights). In dat laatste geval hoef je alleen bij je inschrijving een aantal aanvullende vragen in te vullen en niet het volledige motivatieformulier. Kijk goed welke categorie voor jouw project van toepassing is! In het juryreglement staat ook meer informatie over de diverse categorieën en alles over de procedure.

Het winnen van een SponsorRing is een erkenning van je vakgenoten voor een geslaagde sponsoring. Het zorgt voor onderscheidend vermogen én een boost voor je klant, je team en de samenwerking! Grijp dan nu je kans en schrijf je in (link naar inschrijfformulier). De winnaars van de ringen worden bekend gemaakt tijdens de live Awardshow op 5 juni 2024. Als je nu je case of talent inschrijft, rollen we graag ook voor jou de rode loper uit!

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen?