Unieke workshop voor Talent van het Jaar tijdens Sponsorreport Jaarcongres

Het Sponsorreport Jaarcongres vindt plaats op maandag 25 maart 2024 in Ahoy Rotterdam. Ook dit jaar is het een combinatie van plenaire lezingen en diverse (tafel)sessies. Het hoofdthema is Sustainable Sponsorships. Sponsorreport is al enkele jaren mediapartner van de SponsorRingen en verzorgt bij iedere editie een special over alle cases die in de prijzen vallen. Dit jaar krijgt de samenwerking ook op een andere manier vorm. Eén van de sessies tijdens het congres is een workshop voor de SponsorRing Talent van het Jaar. 

Deze prijs wordt bij deze editie voor het eerst uitgereikt. Elk bedrijf dat actief is in sponsoring kan twee talentvolle collega’s voordragen die tussen de drie en vijf jaar werkervaring in sponsoring hebben. Je kunt je talent nog inschrijven tot en met zondag 4 februari. Na een voorselectie worden drie talenten uitgenodigd voor deelname aan de workshop in de middag van 25 maart. Op basis van een briefing gaan de sponsortalenten een vooraf bepaalde case uitwerken en vervolgens presenteren aan de vakjury. De jury staat onder leiding van Mariëlle Krouwel (NN Group). Andere leden van de jury zijn Steven Sedee (The Sponsor Agency), Robrecht Stoekenbroek (Being There), Christian van der Ven (KPN) en Lotte Heijnis (AGU).

De talenten presenteren op consistente en enthousiaste wijze elk hun plan van aanpak. Daarbij tonen ze overtuigingskracht, strategisch inzicht, innovatieve ideeën en creatief vermogen. De jury let onder andere op:

  • een goed onderbouwd, consistent sponsorplan waaruit strategisch inzicht blijkt;
  • een onderscheidende aanpak waaruit innovatief vermogen en creativiteit blijkt;
  • drive, enthousiasme en overtuigingskracht bij het presenteren van de case.


Na het maken en het presenteren van de case aan de vakjury bepaalt de jury de winnaar, die bekend wordt tijdens de awardshow op woensdag 5 juni 2024 in Amsterdam.

Deelnemers aan het congres kunnen bij deze workshop aanwezig zijn om de next generation sponsorprofessionals in actie te zien!

Klik hier voor meer informatie over en inschrijven voor het Sponsorreport Jaarcongres. 

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen?