Vanaf maandag 13 november kun je je beste case of talent inschrijven voor de SponsorRingen editie 2023

Heb jij in 2023 een mooie sponsorcase gerealiseerd? Of werkt er binnen jouw organisatie een absoluut talent op het gebied van sponsoring? Dan kun  je nu gaan inschrijven voor editie 2023 van de SponsorRingen.  

Ten opzichte van de vorige editie zijn er een aantal wijzigingen, waarover je hieronder meer kunt lezen.  

Categorieën

Bepaalde categorieën hebben een nieuwe naam gekregen, er zijn nieuwe categorieën toegevoegd (zoals Talent van het Jaar) en er is een uitgebreid juryreglement waarin ook voor jou belangrijke informatie staat over de hele procedure.

Periode

Een andere wijziging is dat deze editie van de SponsorRingen gaat over het hele kalenderjaar 2023, zodat je na alle drukte van het najaar genoeg tijd hebt om je motivatie in te dienen. Voor editie 2023 kun je dus een case indienen uit de periode 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023. Daarnaast is de beperking aan het aantal categorieën waarvoor je je case kunt indienen losgelaten.

Website

Alle informatie is te vinden op de website. Daar staat nu ook een video met tips van voorzitter van de hoofdjury Saskia Vernooij. 

Prijsstelling

Ook de prijsstelling is veranderd. Bij inschrijving van je case zijn nu twee tickets voor de Awardshow ter waarde van € 750,- inbegrepen. Als je één case inschrijft voor meerdere categorieën of als je Vriend bent van de SponsorRingen, vindt hier uiteraard een verrekening plaats. Een uitzondering daarop vormt de categorie Talent van het Jaar. De kosten hiervoor bedragen altijd € 750,- en zijn inclusief twee tickets voor de Awardshow ter waarde van hetzelfde bedrag (voor het talent en bijvoorbeeld zijn of haar leidinggevende). Voor Vrienden gelden deze kosten overigens niet.

Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Kim van der Haar, projectleider SponsorRingen, via 06 22 544 644 of info@sponsorringen.nl

Meer nieuwsberichten

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de aankomende editie van de SponsorRingen?